Enten du leter etter en kjole med ermer, en elegant kjole i chiffon eller en skikkelig prinsessekjole med tyllskjørt vil du garantert kunne finne drømmekjolen til ballet hos JJ’s House. Etter å ha sett kjendisene på de store arrangementene Met gallaen, Golden Globes og Grammy-utdelingen har vi latt oss inspirere av årets fantastiske kjoler og kreasjoner som har blitt vist på den røde løperen. Vi hjelper deg derfor i denne artikkelen å velge en ballkjole basert på noen av de beste antrekkene.

Den røde løperen byr alltid på mye glitter og glamour, og en ballkjole med paljetter og glitter er alltid en sikker vinner som garantert vil føre til at du blir lagt merke til og føler deg som en stjerne. Du kan velge å gå for en kjole med paljetter brodert på øverste del, eller en gulvlang kjole i heldekkende glitter. Begge typer har blitt båret av flere på den røde løperen, men særlig gulvlange kjoler i metalliske farger som sølv har vært populære og gått igjen hos mange. Mange av kjolene i heldekkende glitter eller paljetter er gjerne figurnære kjoler som vil bidra til å fremheve din kroppsfasong på en elegant og flatterende måte.

Foretrekker du å kun ha paljetter på kjolens overdel er det populært med et skjørt i et lett stoff som chiffon eller tyll. Dette er en veldig populær stil når det kommer til ballkjoler og vil gi deg følelsen av en virkelig klassisk ballkjole. Disse kommer også ofte i gulvlange modeller med store utsvingte skjørt, men kan også fås som kortere modeller som stopper over kneet.

Related image

Lyse farger, pastell og lette elegante kjoler har også vært å se på flere store prisutdelinger. Særlig fargene hvitt, lyseblått og pudderrosa har vært populære og de fleste kjolene har vært gulvlange kjoler i stoff som silke eller chiffon. Med lyse farger og lette stoff får du en kjole som ser elegant ut, men som skiller seg litt fra den klassiske stilen på ballkjoler med store tyllskjørt. Denne typen kjoler ser både voksen og elegant ut, men også ung og yndig ut på samme tid noe som gir en utmerket kombinasjon.

En detalj som raskt vil gi en kjole det lille ekstra, og som også mange av stjernene på den røde løperen har valgt å gå for, er høy splitt. Kjoler med høy splitt gir en litt mer vågal stil, men er likevel elegant nok til at de passer utmerket på ball. Denne typen kjoler kan gjerne velges om man ønsker en kjole som ser litt mer voksen og spennende ut, da en høy splitt tilfører kjolen det lille ekstra. Ved å velge en kjole med høy splitt er man garantert å tiltrekke seg litt ekstra oppmerksomhet, men med en gulvlang kjole beholder man likevel det sofistikerte preget en ballkjole gir.

Når det kommer til utforming og design på ballkjoler kan man finne mye inspirasjon når det gjelder hvordan man ønsker overdelen på kjolen skal være. Her fins det gode muligheter for å være kreativ gjennom å velge en stroppeløs kjole, off-the-shoulder eller en kjole med åpen rygg. Her er mulighetene mange og detaljer som en åpen rygg kan være med på å gi ballkjolen et unikt og interessant preg. Stroppeløse kjoler og åpen rygg har også blitt mye sett på den røde løperen i år, og det er helt klart en trend som ikke vil gå av moten.

Enten du er på utkikk etter en ballkjole med et klassisk design eller en kjole med det lille ekstra kan vi garantere at vi har ballkjolen som passer til deg.