Hvad er koskind?

Koskind er naturlig hud og hår fra en ko, der ikke er blevet bleget. Når koskind er helt intakt, bliver det som regel lavet om til læder. I andre tilfælde bruges det til at producere et koskind tæppe. Nu undrer du dig måske over, hvor du kan få fat på koskind. Der er adskillige leverandører og online butikker, der kan forsyne dig med koskind.

Hvad er så specielt ved dette tæppe?

Du undrer dig måske over, hvad der er så specielt ved koskind tæpper. Et koskind tæppe er et eksklusivt produkt. De er unikke, fordi hvert eneste tæppe ikke ligner noget andet koskind tæppe. Koskind kommer i forskellige farver. Du kan f.eks. købe sort koskind, sort/hvidt koskind, brunt koskind osv. Men de største og mest populære koskind kategorier siges at være det brune og hvide koskind, såvel som det sorte og hvide koskind. Det sorte og hvide koskind anses for at være eksotisk.

Hvordan produceres koskind?

Du undrer dig måske over, hvordan koskind bliver produceret? Koskind bliver behandlet. Processen starter med at huden og håret fjernes. Så snart skindet er fjernet, anses det for at være i en “rå tilstand”. Umiddelbart efter fjernelsen behandles kohuden med salt, da salten er med til at konservere kohuden. Salt hjælper også med at fremskynde garvningsprocessen. Når kohuden er blevet organiseret efter størrelse og farve, kan garvningsprocessen påbegyndes.

Et traditionelt garveri anvender en speciel metode for at sikre, at kohuden er blød og fri for stank. Dette sikrer også, at kohuden holder sig længere. Alle de forarbejdede koskind tæpper får derefter det sidste kvalitets touch, og derefter sælges kun de bedste tæpper på markedet. De koskind, der ikke bliver udvalgt til detailhandel, bruges senere til lapperi.

Kvalitet betyder alt

Hvis du ønsker at købe koskind, skal du sørge for at lave noget grundigt research. Du skal være helt sikker på, at skindet er 100% naturligt. Kontroller også, at sælgeren eller forhandleren har fået gode anbefalinger fra tidligere købere. Når du køber koskind, skal du altid gå efter det bedste af det bedste. Kvaliteten er altafgørende!

Hvor kan man købe koskind online?

Hos TrendCarpet kan du købe koskind online i form at tæpper. Tæpperne er alle autentiske og lavet af 100% naturlig kohud. Dette firma er kendt for at producere koskind tæpper af højeste kvalitet. Huden stammer fra brasilianske og argentinske kør. Så hvis du kunne tænke dig at købe koskind online, kan vi stærkt anbefale TrendCarpet.